top of page

Timebestilling

Utvalgte tider og timer på Tanum er tilgjengelig for bestilling på nett. Ta kontakt på telefon eller sosiale medier om du trenger en annen tid eller besøk hjemme hos deg.

  • Instagram
  • Facebook

Tjenester

Her ser du et utvalg av tjenestene du kan bestille hos Hest og Rytter Klinikken. Disse kan skreddersys som pakker for ditt individuelle behov. 

kiropraktikkbehandling av hest
kiropraktikkbehandling av rytter
Sitsanalyse og trening på ball
Sitsanalyse på hest

Kiropraktikk for hest og/eller
INDIBA behandling

Kiropraktikk for ryttere

Sitsanalyse og trening på
matte og ball 

Sitstrening på hest

Inkluderer anamnese,  mønstring, undersøkelse og behandling som kan øke funksjon og prestasjon og hjelper hesten med smerter og stivheter i kroppen. INDIBA kan bestilles i tillegg til kiropraktikk eller alene. 

 

Kan bestilles som førstegangskonsultasjon og oppfølgingstime. 

Les mer om INDIBA som behandling her.

Inkluderer anamnese, undersøkelse, behandling av funn og veiledning videre. Behandlingen hjelper mot smerter og fokuserer i hovedsak på nerver, muskler og ledd for å få kroppen til å fungere bedre. 

Kan bestilles som førstegangskonsultasjon og oppfølgingstime.

Dette er timer på "bakken" uten hest hvor fokuset er på å kartlegge og bli bevisste egne bevegelsesmønstre for så å kunne endre de for å få bedre kontroll i salen. Trening fokuserer på å få stålkontroll på egen kropp slik at det blir lettere å bruke riktige bevegelser og vektforsyvninger i salen senere. 

Dette blir som en ridetime hvor du får hjelp fra bakken til å bruke dine nylærte triks fra ballen mens du rir! Fokuset er på hvordan du bruker kroppen din (korrekt) til å innvirke på hestens bevegelser. I korte trekk er hestens kropp et speilbilde av din egen, så om du er i ubalanse er hesten det!

 

Kan bare bestilles etter en gjennomført mattetime og når det er ledig tid i ridehuset på Tanum. (Ta kontakt om du er usikker) 

bottom of page